Smeštaj u dom za stara lica

Dom za stara lica posvećen je održavanju prijatne porodične atmosfere,  pozitivnih vibracija i zadovoljnih osmeha.  Sve ovo postiže se profesionalnim angažovanjem našeg osoblja. Kompletna medicinska nega i pomoć, dvadesetčetvoročasovni nadzor, psihološka podrška, animacija i pažnja, primerena ishrana i lična nega.

Dom za stara lica u potpunosti je prilagođen potrebama korisnika

Udobni kreveti sa antidekubit dušecima i jastucima, ogradice, zvučna signalizacija. Kupatila su opremljena su po najvišim standardima, poseduju zvučnu signalizaciju i u potpunosti su prilagođena korisnicima. Dom za stara lica u potpunosti je prilagođen kretanju pokretnih i polupokretnih lica, osoba u invalidskim kolicima ili sa drugim pomagalima (proteze, štake, hodalice), kao i licima u terminalnim stadijumima pružamo pored stručne medicinske pomoći i veoma bitnu psihološku podršku

Dolaskom u naš dom za stara lica Beograd postajete član naše porodice

Posetite nas, kako bi zajedno isplanirali bezbrižnu starost Vaših najmilijih.

Dom za stara lica Beograd

Dom za stare osobe pruža mogućnost uživanja u raznim pogodnostima, počev od besprekorne i adekvatne nege, zdrave ishrane, udobnog smeštaja i tople dobrodošlice

Svojim korisnicima dom za stare omogućava prijatan boravak u luksuznom objektu

Zaposleni u domu za stare osobe Beograd su kvalifikovani za rad sa starim osobama, koji zahtevaju posebnu negu i pažnju. Trudimo se da pružimo prijatan i ugodan smeštaj kao i potrebnu negu starim osobama kada iz raznih razloga to one ne mogu više da obavljaju same ili nemaju osobe koje bi to činile za njih. Zaposleni su obučeni za negu starih osoba i tokom 24 sata i brinu i nastoje da zadovolje sve potrebe korisnika.

Potvrda dobrog rada i kvaliteta usluga doma za stare osobe

I svega ostalog što može da pruži naš  dom za stare Beograd osobe su brojna  priznanja za odličan rad u oblasti socijalne  zaštite.

Vrata doma su otvorena za sve ljude kojima je pomoć i nega neophodna

Prednosti i pogodnosti

  • Nalazi u mirnom delu Beograda
  • Saobraćaju tri linije gradskog prevoza
  • Sve prostorije  su opremljene klima uređajima i kablovskom TV
  • Opremljen je najnovijim sistemom video nadzora, kao i sistemom protivpožarne zaštite.

Odlučite se za nas, a mi ćemo opravdati Vaše ukazano poverenje